Al-Nassr FC kukisti Inter Miami CF:n 6-0 kaikkien aikojen vahvimmassa ystävyysottelussa!

1 helmikuuta 2024 pidetty seuran lämmittelyottelu arabimestari Al-Nassr FC:n ja Major League Soccer Cup -mestari Inter Miami CF:n välillä päättyi Al-Nassr FC:n 6-0-voittoon Inter Miami CF:stä ottelussa, joka osoitti näiden kahden liigan välisen pelin tason. Huolimatta Crowen poissaolosta ja Lionel Messin vaihdosta 80 minuutin jälkeen molemmat joukkueet tarjosivat faneilleen upean pelin!

Viimeksi kun Inter Miami CF kohtasi Riyadh Crescentin, se hävisi 3-4 ja jäi vain yhden maalin päähän Saudi-Arabian liigan kärkipaikasta, mikä sai monet uskomaan, että sillä olisi kyky taistella Al-Nassr FC:tä vastaan. Mutta kuten kävi ilmi, jopa ilman Crowea Al-Nassr FC onnistui silti voittamaan huikealla 6-0-tuloksella. Se meni ensimmäisellä puoliajalla 3-0-johtoon, eikä antanut periksi toisella puoliajalla. Jos Crowe olisi ollut paikalla, hän olisi pyytänyt pelaajiaan pitämään päänsä alhaalla ja antamaan “Kuningas” Messille hieman kasvoja, jotta ystävyysottelusta ei tulisi “ystävyysottelua”.

Vain 3 minuuttia ottelun alkamisen jälkeen Otavio Al-Nassr FC Pelipaita teki maalin, Inter Miami CF ei odottanut ystävyysottelun vastustajansa olevan niin epäystävällinen, että hyökkäävät maalille ennen kuin ovat edes lämmenneet. 7 minuuttia myöhemmin Inter Miami CF:n takakentän syöttö katkaistiin, ja Al-Nassr FC pelasi hiljaista yhteisymmärrystä kentän edessä, ja Talisman laukoi läpiajoon, tehden 2-0 vain 10 minuutissa. Mutta ei siinä vielä kaikki, kaksi minuuttia myöhemmin syntyi ottelun paras maali! Al-Nassr FC sai vapaapotkun kentän takaosasta, Laporte näki, että Inter Miami CF:n maalivahti seisoi maalin edessä, ja laukoi pallon puolen kentän yli, joka putosi maaliin, jättäen Miamin maalivahdin tyrmistyneeksi ja yllättyneeksi, hän ei uskonut, että vapaapotku voitaisiin tehdä näin. Miamin maalivahti oli ällistynyt, eikä tajunnut, että vapaapotkun voisi saada tällä tavalla maaliin.

Saudi-Arabian liiga on paljon vahvempi kuin Pohjois-Amerikan liiga?
Puoliajalla Al-Nassr FC johti jo 3-0, ja toisella puoliajalla Al-Nassr FC:n odotettiin hidastavan tahtiaan, mutta 51. minuutilla maaliero kasvoi jälleen, kun Al-Nassr FC:lle tuomittiin rangaistuspotku, jonka Talisman iski tiukasti. 68 minuuttia myöhemmin Al-Nassr FC sai kulmapotkun, ja Maran ohjasi joukkuetoverinsa syötön sisään ja viimeisteli jälleen läpimurron, ja viisi minuuttia myöhemmin Talisman käytti hyväkseen ohi menneen paitsiotilanteen ja teki soolomaalin, jolla hän teki loppulukemiksi 6-0. Toisella puoliajalla tehtiin maali. Loppulukemat olivat 6-0, ja Talisker teki maalin jälkeen jopa Variksen tunnusomaisen juhlinnan.

Ottelun 83. minuutilla Lionel Messi vaihtoi Inter Miami CF Pelipaita vaihtopenkille, ja Al-Nassr FC laski hyökkäystempoaan antaakseen “pallojen kuninkaalle” hieman kasvoja, ja lopulta Messin esiintyminen vakautti tilanteen niin, ettei Inter Miami CF päästänyt enää yhtään maalia, ja pisteet kirjattiin lopulta lukemiin 6-0. -Ainut harmi oli, että Crowe ei päässyt pelaamaan, joten emme saaneet nähdä kuvaa Messin ja Crowen yhteispelistä.

Tästä ottelusta näemme kuitenkin myös sen, että Saudi-Arabian liigan taso on edelleen paljon korkeampi kuin Major League Soccerin taso, ja Major League Soccer Cupin voittaja on huomattavan huonossa asemassa kohdatessaan joko Saudi-Arabian liigan mestarin Riyadh Crescentin tai Arabian Mestarien liigan mestarin Al-Nassr FC:n. Näyttää siltä, että Messin valinta vetäytyä Major League Socceriin vaikuttaa oikealta päätökseltä.