Paris Saint-Germain varmisti kärkipaikan vierasvoitolla, kun Mbappe tulee vaihtoon!

Ligue 1:n 25. kierroksella 19. helmikuuta Paris Saint-Germain voitti Nantesin vieraissa 2-0 ja vankisti edelleen asemiaan liigan kärjessä. Tällä hetkellä joukkue on 13 pisteen päässä toiseksi sijoittuneesta Brestistä, ja Ligue 1:n mestaruus on varmasti pussissa.

Tässä ottelussa manageri Luis Enrique teki rohkean päätöksen laittaa Mbappe penkille, sillä fanit näkevät harvoin, Mbappe istui penkillä psg pelipaita päällä. Siitä huolimatta Mbappe osoitti silti arvonsa maaleillaan.

Ensimmäisellä puoliajalla Paris Saint-Germain teki aloitteen kentällä, mutta ei koskaan pystynyt murtautumaan Nantesin maalin läpi. Palois’n ensimmäisen puoliajan maali hylättiin paitsiomaalina, jolloin Paris jäi ilman johtoa.

Paris ratkaisi lopulta ottelun, kun toinen puoliaika jatkui. Hernandezin kaukolaukaus taittui ja pallo lensi Nantesin maalivahti De Campin verkkoon.

Johtoon siirtymisen jälkeen Paris Saint-Germainin hyökkäys tehostui. 78. minuutilla erotuomari tuomitsi rangaistuspotkun Mbappen rikottua rangaistusalueella. Mbappe otti rangaistuspotkun itse ja iski pallon varmasti sisään jatkaen lukemiksi 2-0.

Lopulta Paris Saint-Germain jatkoi Ligue 1:n sarjataulukon kärjessä voittamalla Nantesin vieraissa Hernandezin ja Mbappeen maaleilla. Hyvät fanit, jos haluat ostaa halpoja jalkapallo pelipaidat painatus, voit klikata kuvaa päästäksesi verkkosivustolleni ja aloittaa ostosmatkasi!